Forsatsvinduer

Hvis du har bevaringsværdige eller fredede vinduer, kan et energimærket forsatsvindue være løsningen...  
 
Vinduet er væsentligt for husets arkitektur. Hvis du bevarer de vinduer, som huset er født med, bevarer du samtidig husets unikke facadeudtryk. Montering af energimærkede forsatsvinduer er en hurtig og miljøvenlig løsning. Et ældre renoveret vindue med et energimærket forsatsvindue har ofte lige så gode energi- og støjdæmpende egenskaber som et nyt vindue. 

 

En energimærket forsatsløsning opfører sig som en solfanger. Ved at montere et energiglas eller en energirude bag den eksisterende
vinduesramme holdes rumvarmen tilbage, mens sollys og solenergi får lov at passere ind i stuerne. Det er den tynde metalbelægning på energiglasset, der gør forskellen. Anvendes energiruder med to lag glas i forsatsrammen, forbedres isoleringsevnen yderligere.

Besparelser på varmeregningen, smuk arkitektur og et sundere og renere miljø er ikke de eneste fordele ved at vælge energimærkede forsatsvinduer. De forbedrer også indeklimaet og er tillige meget støjdæmpende.
   
 

Alu Design
Energiglas monteret på smal aluminiumsprofil. Leveres i alle størrelser og former. Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på forsatsruder.


 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk