Ovenlys

Ovenlys - lad lyset komme ind fra oven og opnå en naturlig lysvirkning i dit hus...
  
Ovenlys fra Plastmo
Lys er med til at give livskvalitet og trivsel i indemiljøet og da vi alle i gennemsnit tilbringer ca. 80-90% af vores liv indendørs, er det vigtigt, at vi sørger for at få så meget lys ind i boligen som muligt, og her er Plastmos sortiment i professionelle ovenlys et godt valg.

Uanset om der skal moderniseres, laves tilbygning eller der er tale om nybyggeri, så har Plastmo et professionelt ovenlys, som passer til opgaven, og som giver dig frie arkitektoniske muligheder.
 

 

Plastmo ovenlys godkendt til energimærkning 
Ovenlysene fremstilles af acryl eller polycarbonat og kan leveres til faste eller oplukkelige trækarme. Ovenlysene er fremstillet af materialer i højeste kvalitet og under nøje kvalitetskontrol. Det er med til at sikre en lang levetid, selv under ekstreme vejr- og klimaforhold.

Teknologisk Institut har godkendt Plastmo ovenlys til energimærkning. Energimærket er din garanti for, at konstruktion og fremstilling af Plastmo ovenlys opfylder de fremtidige energimæssige krav og egenskaber.

         
 

Hvælvet acryl  Pyramideformet acryl  Rytterformet acryl  Hvælvet kollaberbar (PC)  

 

Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på ovenlys vinduer fra Plastmo.

 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk