Personsikkerhed

Personsikkerhed  

Lamineret sikkerhedsglas
Sikkerhedsglas er glastyper som forhindrer eller minimerer risikoen for personskader.

Lamineret sikkerhedsglas får sine beskyttende egenskaber ved en lamineringsproces. To eller flere lag glas lægges sammen med elastiske plastfolier og opvarmes til en temperatur, hvor folien kan hæfte på glasset. Derefter sættes de i en autoklave, hvor folien under højt tryk og høj temperatur smelter sammen med glasset til en glasklar sikkerhedsrude.  

Lamineret sikkerhedsglas revner ved overbelastning, men glassplinterne hæfter på plastfolien og forbliver en glasklar rude, som forhindrer gennemtrængning og minimerer risikoen for skæreskader. Forruden på en bil er lavet af lamineret sikkerhedsglas.
  
Translucent matlamineret glas
Består af almindeligt glas som lamineres med en mat folie, der gør glasset translucent med sandblæst udseende. Giver et diffust lys. Op til 65% lystransmittans. Forhindrer indblik. God løsning til glastag, hvor man vil have et diffust lys, afskærme for UV-stråling og forhindre glasnedfald. 

Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på sikkerhedsglas.
 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk