Specialglas

Specialglas  
Almindeligt glas er transparent det vil sige gennemsigtigt. Translucent glas er ikke gennemsigtigt, men tillader stadig gennemgang af lys.

Translucente glas:
Råglas (ornamentglas)
Ætset glas
Matlamineret glas
Silketrykt glas
Råtrådglas 

Alle disse typer af glas kan indbygges i energiruder.

Råglas vælges enten for at give en dekorativ virkning eller gøre ruden uigennemsigtigt/translucent.

Ætset glas har en jævn og holdbar overflade med glattere overfladefinish end sandblæst glas. Kan med fordel anvendes i badeværelser, hvor man ønsker fuld diskretion.

Matlamineret glas består af almindeligt glas som lamineres sammen med en mat folie som gør glasset translucent (uigennemsigtigt) med sandblæst udseende. Velegnet til glastage, hvor der ønskes såvel sikkerhed som diffust lys og afskærmning af UV-stråling.

Silketrykt glas er et malet glas, hvor farven indbrændes som en emalje under hærdeprocessen. Kan også udføres med mønstre f.eks. i energiruder med en solafskærmende funktion.

Råtrådglas indeholder et tyndt ståltrådsnet som holder glasstykkerne sammen, når glasset sprækker så tætheden og stabiliteten opretholdes. 

Kontakt os på telefon 40 82 28 27 eller via vores mail info@glarmester-bs.dk, hvis du ønsker rådgivning eller tilbud på specialglas.
 

© Glarmester Sønderbye ApS - Solsortevej 3 - 4340 Tølløse - Tlf. 40 82 28 27 - info@glarmester-bs.dk
Web by SideWalk